Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزانه عبارت و مفاهیم متعدد و صد البته متفاوتی از سوی کاربران فضای مجازی در شبکه‌های اجتماعی و موتور‌های جستجوگر جست و جو می‌شود؛ مفاهیمی که بعضاً با تحولات خبری در جریان ارتباط تنگاتنگی دارند و کاربران به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد آن‌ها هستند. در بسته خبری پیش روی به مهم‌ترین مفاهیم جست و جو شده و بیان دیگر ترند‌های گوگل در چهل و هشت ساعت اخیر اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش «تابناک»؛ در بازه زمانی مورد اشاره، مفاهیم و عباراتی، چون «سجاد رزمجو»، «ماهی علی دایی»، «آیا پرتغال به جام جهانی ۲۰۲۲ صعود می‌کند؟»، «زلزله بندرعباس»، «پاروسمی»، «شهید مهدی مکرمی» و... از مهم‌ترین موضوعاتی بود که کاربران ایرانی در اینترنت به دنبال اطلاعاتی در مورد آن‌ها بودند.
سجاد رزمجو سجاد رزمجو یکی از خوانندگان محبوب و معروف محلی و اهل استان کهگیلویه و بویراحمد بود که اخیراً و به واسطه شدت جراحات ناشی از آتش سوزی جان خود را از دست داد.
چند روزی هست که علاقمندان به این خواننده محلی نام او را در گوگل به یکی از ترند‌های برتر تبدیل کرده اند و در پی یافتن اطلاعات به روز در مورد او هستند.  
سجاد رزمجو، خواننده محلی استان کهگیلویه و بویراحمد، پس از ۱۰ روز بستری شدن در بیمارستان به‌دلیل سوختگی شدید، (دوشنبه ۲۴ آبان) درگذشت.
سجاد رزمجو، خواننده، که روز جمعه ۱۴ آبان، در حادثه انفجار خانه‌اش، دچار سوختگی شده بود. این خواننده کهگیلویه و بویراحمد، پس از درمان‌های اولیه در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، به بیمارستان امیرالمومنین شیراز منتقل شد که درمان‌ها موثر واقع نشد و (دوشنبه ۲۴ آبان) درگذشت.
ماهی علی دایی یک تیم تحقیقاتی بعد از کشف یک گونه جدید ماهی در دریای خزر، نام آن‌ها را «علی دایی» گذاشت و واکنش‌های مختلفی در فضای مجازی دریافت کرد. این موضوع حالا به یکی از ترند‌های گوگل تبدیل شده است و پیرامون آن بحث‌های گوناگونی در شبکه‌های اجتماعی مطرح می‌شود.

مصاحبه‌ای که عضو هیأت علمی گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان درباره کشف یک گونه جدید ماهی در دریای خزر انجام داد، کافی بود تا طرفداران فوتبال در فضای مجازی حملات تندی را به این مسئول و تیم تحقیقاتی‌اش انجام بدهند. او در مصاحبه‌اش گفته بود به خاطر مقام بالای علی دایی در کشور و افتخارآفرینی‌های این اسطوره فوتبال نام این ماهی را «علی دایی» گذاشته‌اند. جمله‌ای که باعث شده واکنش‌های جالب و البته تندی در فضای مجازی مطرح شود.
ماجرا چه بود؟
گزارشی که خبرگزاری ایسنا درباره کشف یک گونه ماهی جدید منتشر کرد، شروع یک جنجال بزرگ بود. این خبرگزاری نوشت: «نتایج هشت سال تحقیقات مستمر یک گروه تحقیقاتی بین‌المللی متشکل از محققان ایرانی و آلمانی روی ماهیان خانواده سیسوریده در حوضه آبریز رودخانه‌های دجله و فرات در کشور‌های ایران، ترکیه، سوریه و عراق در قالب یک مقاله با کشف گونه‌های ناشناخته از این خانواده منتشر شد.»
در این‌خصوص سیدحامد موسوی ثابت، عضو هیأت علمی گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان و سرپرست این تحقیق مشترک مصاحبه‌ای انجام داد که عجیب به نظر می‌رسید. او درباره کشف این گونه ماهی گفت: «با عنایت به پراکنش این ماهیان در رودخانه‌های استان‌های غربی و جنوب‌غربی کشور، نام علمی یک گونه از این ماهیان که در رودخانه سیمره زیست می‌کند، به پاس فعالیت‌های انساندوستانه و میهن‌پرستانه فوتبالیست و مربی پرآوازه کشورمان بعد از زلزله کرمانشاه به افتخار او کتفیش علی دایی (Glyptothorax alidaeii) نام‌گذاری شد.»  
چرا علی دایی؟
وقتی از این مقام مسئول سوال شد که چرا نام علی دایی را برای این ماهی انتخاب کرده‌اند، این‌طور پاسخ داد: «نام‌گذاری گونه‌های جدید در راستای احترام به مفاخر و بزرگان امری مرسوم در علوم زیستی است، به طوری که در ایران برخی ماهیان بومی توسط کاشفان به نام فردوسی، حافظ، سعدی، شیخ بهایی، رئیسعلی دلواری، امیرکبیر، محیط‌بان شهید سعید پرهام و… نام‌گذاری شده‌اند؛ البته این اولین بار نیست که نام علمی یک گونه جانوری به افتخار یک ورزشکار نام‌گذاری می‌شود.»
او افزود: «در سال ۲۰۱۹، پروفسور شرف، متخصص مورچه‌شناسی مصری از دانشگاه ملک سعود عربستان مورچه‌ای را از منطقه مرزی کشور‌های یمن و عمان کشف کرد و به دلیل سخت‌کوشی و ظاهر آن به افتخار محمد صلاح فوتبالیست مصری، به نام مرانوپلوس موصلاحی (Meranoplus mosalahi) نام‌گذاری کرد. ما با افتخار این گنجینه را از دل رودخانه بخشنده سیمره و از طرف تمام مردم ایران و به‌خصوص هموطنان غیور کرمانشاهی، به پاس تلاش‌های علی دایی در بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به نام ایشان جاودان کردیم.»
جنجال مجازی و حمله به گروه تحقیقاتی
بعد از انجام این مصاحبه و نام‌گذاری این گونه جدید ماهی به نام اسطوره فوتبال ایران و جهان، در فضای مجازی واکنش‌های متعددی را شاهد بودیم. اگرچه در این‌خصوص شوخی‌هایی نیز با علی دایی شده و مسائلی بابت مزاح را شاهد بودیم، اما اکثر علاقه‌مندان به فوتبال و دایی واکنش تندی به این مسأله داشتند. اکثر مخاطبان در شبکه‌های اجتماعی اعتقاد دارند اقدام این گروه تحقیقاتی برای نام‌گذاری یک ماهی به نام علی دایی هرگز ارج نهادن به مقام شهریار فوتبال ایران نیست و حتی می‌تواند توهین به افتخارات او نیز تلقی شود.
از طرف دیگر شکل ظاهری این ماهی نیز مورد توجه قرار گرفته و بعضی از طرفداران فوتبال شائبه عمدی‌بودن این اتفاق یا حتی خصومت‌های شخصی را نیز دستمایه توییت‌های خود کردند. بازتاب گسترده این موضوع حتی فراتر از ایران نیز رفته و برخی افراد خارجی نیز در اینباره اظهارنظر کردند تا یک جنجال بزرگ در اینستاگرام و توییتر به راه بیفتد.
به نظر می‌رسد با ادامه روند کنونی شاهد پاسخ گروه تحقیقاتی مذکور که ماهی را کشف کرده‌اند هم باشیم. بی‌تردید ممکن است علی دایی نیز از این موضوع دلخوری‌هایی داشته باشد و باید دید چگونه واکنش خود را مطرح می‌کند.   در مورد علی دایی در ویکی تابناک بیشتر بخوانید  آیا پرتغال به جام جهانی ۲۰۲۲ صعود می‌کند؟ بازی‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ به مراحل حساس خود رسیده و هفته به هفته چهره تیم‌های جدید حاضر در دور نهایی که در قطر برگزار خواهد شد، مشخص می‌شود. در این میان تیم پرتغال که همواره یکی از تیم‌های قوی و مدعی جام جهانی بوده در آستانه حذف نهایی قرار گرفته است. همین موضوع حالا برای کاربران ایرانی مهم جلوه نموده و به یکی از ترند‌های گوگل تبدیل شده است.
تیم ملی پرتغال یکشنبه شب با پذیرفتن شکست خانگی دو بر یک برابر صربستان در لیسبون، صدرنشینی گروه اول را از دست داد. هر دو تیم با ۱۷ امتیاز پا به دیدار سرنوشت گذاشتند و این در حالی بود پرتغال می‌دانست که تساوی برای فرستادن مستقیم آنان به دوحه کفایت می‌کند.
باوجود اینکه یاران رونالدو در دومین دقیقه بازی توسط «رناتو سانچز» به گل رسیدند، اما نتوانستند از این شانسی که در ابتدای بازی نصیب آنان شده بود بهره برده و پس از نیم ساعت از زمان بازی «دوشان تادیچ» هافبک باشگاه آژاکس آنان را از برد بی‌نصیب گذاشت و بازی به تساوی کشیده شد.  
در ادامه صربستان با گل دقیقه ۹۰ «الکساندر میتروویچ» مهاجم باشگاه فولام، بازگشت استثنایی خود را تکمیل کرد.
این گل کافی بود تا صدرنشینی صربستان قطعی و صعود آنان به دومین جام جهانی متوالی محقق شود؛ و حالا پرتغال باید در ماه مارس به مرحله پلی‌آف برود؛ جایی که تنها سه تیم از ۱۲ تیم حاضر در این تورنمنت کوچک، اما سرنوشت‌ساز بلیت دوحه را برای خود رزرو خواهند کرد.

بیشتر بخوانید

ناراحتی شدید و فریادهای رونالدو بعداز باخت دیشب
زلزله بندرعباس زلزله روز یک شنبه جنوب ایران و با مرکزیت بندرعباس همچنان یکی از ترند‌های گوگل است و بسیاری از کاربران برای اطلاع از آخرین وضعیت زلزله زدگان و نیز شرایط زلزله عبارت زلزله بندرعباس را در گوگل جست و جو می‌کنند.  
زلزله ای به بزرگی ۶٫۳ که در کشور‌های بحرین، ‏ عربستان سعودی، ‏ ایران، ‏ عمان، ‏ پاکستان، ‏ قطر، ‏ امارات متحده عربی، و افغانستان احساس شد و به صورت دقیق ۲۳ آبان و ساعت‏ ۱۵:۳۸ رخ داد.
بر اساس اعلام نظر‌های رسمی این زلزله تنها یک کشته و قریب به ۱۰۰ مصدوم به همراه داشت و نیز موجب تخریب بسیاری از خانه‌ها به ویژه در مناطق روستایی شد. بیشتر بخوانید حال دو تن از مصدومان زلزله بندرعباس وخیم است
پاروسمی پاروسمی یا اختلال بویایی و چشایی یکی از عوارض بیماری کووید ۱۹ است که همچنان یکی از ترند‌های گوگل است و علت آن نیز طبیعتاً استمرار شیوع کرونا در کشور و تبعات آن بر روی سلامتی افراد است.
بر اساس نتایج به‌دست آمده از یک مطالعه، افراد دچار اختلال بویایی ناشی از کووید-۱۹ حداقل ۴۲ تا ۵۶ روز (شش تا هشت هفته) باید مورد پیگیری قرار گیرند.
یکی از علائم بیماری کووید-۱۹، پاروسمی یا اختلالات بویایی و چشایی است و در آن بیمار به جای بوی طبیعی مواد مختلف، بوی بد احساس می‌کند.  
مطالعاتی که تا کنون در مورد پاروسمی در بیماران کووید-۱۹ انجام شده، در مورد درصد بیماران درگیر با این مشکل بوده است. به همین دلیل پژوهشگران با انجام مطالعه‌ای، سیر بهبود علائم این اختلال را در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ بررسی کردند.
این مطالعه به صورت مقطعی در فروردین تا انتهای مرداد سال ۱۳۹۹ انجام شد و در آن ۳۵۰ بیماری که دچار این اختلال بودند و به یک مرکز سلامت بین‌المللی مراجعه کرده بودند، از طریق پرسش‌نامه مورد بررسی قرار گرفتند.
میانگین سن افراد شرکت‌کننده در مطالعه ۳۲.۷ سال بود و حدود نیمی از آن‌ها عنوان کردند که با بیمار مبتلا به کووید-۱۹ تماس قبلی داشته‌اند. نزدیک به ۷۰ درصد از آن اظهار کردند که از ماسک استفاده کرده بودند و حدود ۸۲ درصد نیز از مواد ضد عفونی کنننده استفاده کرده بودند.
شایع‌ترین نوع اختلال بویایی در این افراد قطع کامل حس بویایی بود (حدود ۶۷ درصد) و کم‌ترین آن مربوط به اختلال جزئی در درک بو (یک نفر) بود.
از بین ۵۳ بیماری که مبتلا به پاروسمی بودند، ۲۴ نفر بوی کپک‌زدگی و بوی پوسیدگی، ۱۰ نفر بوی لاستیک سوخته، هفت نفر بوی نان سوخته و ۱۲ نفر بوی مواد شیمیایی را به جای بوی اصلی مواد استشمام می‌کردند.   همچنین چهار نفر بوی اسید، چهار نفر بوی سیگار یا دود سیگار و یک نفر نیز بوی دود را به همراه بو‌های غیر طبیعی غالب ذکر شده، به جای بوی طبیعی مواد استشمام می‌کردند.
بررسی‌های این مطالعه نشان داد که اختلال پاروسمی در بیشتر بیماران مبتلا به کووید-۱۹ حداقل در حدود ۲۸ تا ۴۲ روز (چهار تا شش هفته) به طور کامل بهبود می‌یابد. به همین دلیل پژوهشگران این تحقیق توصیه می‌کنند پیگیری بیمارانی که دچار این اختلال هستند، به مدت حداقل ۴۲ تا ۵۶ روز (شش تا هشت هفته) و حتی پس از این‌که تست کووید-۱۹ آن‌ها منفی شد و سایر علائم بهبود یافت پیگیری شود. درصورتی که این اختلال بیش از ۱۲ هفته ادامه یافت، برای ارزیابی‌های دقیق‌تر به متخصصان گوش، حلق و بینی ارجاع داده شوند. بیشتر بخوانید پاروسمی؛ مشکلی جسمانی پس از ابتلا به کرونا شهید  مهدی مکرمی شهید مهدی مکرمی یکی از شهدای مدافع امنیت است که مهرماه سال جاری و در شهرستان خمین به شهادت رسید. حالا و پس از یک ماه از این اتفاق شایعه‌ای در شبکه‌های اجتماعی به محوریت سایت خبر ۲۴ مطرح شده که او شهید مدافع حرم بوده است و پس از ۶ سال پیکرش بدون هیچگونه آسیبی و با اذن الهی به صورت سالم به کشور بازگردانده شده است.
این شایعه حالا نام شهید مکرمی بزرگوار را به یکی از ترند‌های گوگل تبدیل کرده و فیلم مرتبط با تشییع پیکر او دست به دست می‌شود.
اما واقعیت آن است که شهید مکرمی شهید مدافع امنیت است که مهرماه امسال به درجه رفیع شهادت نائل آمد.  
۲۶ مهرماه روابط عمومی سپاه روح الله استان مرکزی در اطلاعیه‌ای خبر از شهادت یکی از پاسداران ناحیه خمین در درگیری با سارقان مسلح داد و اعلام کرد: بامداد یکشنبه چند سارق مسلح قصد تعرض به انبار یکی از مقر‌های سپاه ناحیه خمین در حومه شهر را داشتند که با هوشیاری یکی از پاسداران مستقر در محل مواجه و در هنگام فرار اقدام به تیراندازی کور می‌کنند.
در این تیراندازی پاسدار رشید اسلام "مهدی مکرمی" مورد اصابت گلوله قرار گرفته و در اثر شدت جراحات به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: طرح جهش تولید مسکن مسعود فیاضی فاطمه اسدی زلزله جنوب ایران زلزله سجاد رزمجو ماهی علی دایی جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ زلزله جنوب ایران پاروسمی مهدی مکرمی طرح جهش تولید مسکن مسعود فیاضی فاطمه اسدی زلزله جنوب ایران زلزله شبکه های اجتماعی یکی از ترند زلزله بندرعباس گروه تحقیقاتی بیشتر بخوانید فضای مجازی سجاد رزمجو مهدی مکرمی جام جهانی نام گذاری علی دایی کووید ۱۹ جست و جو یک گونه نفر بوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۶۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حکمرانی فضای مجازی دچار ضعف هستیم

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی با بیان اینکه با زبان هنر و در فضای مجازی باید فرهنگ دفاع مقدس نشر و منتشر شود، اظهار کرد: در حکمرانی فضای مجازی امروز دچار ضعف هستیم و باید به تقویت این حوزه بپردازیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، سردار جلیل وحیدی، امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در جلسه هم‌اندیشی فعالان مجازی استان آذربایجان‌غربی با موضوع ششمین دوره جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت اظهار کرد: از نظرات و پیشنهادات در راستای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره استقبال و همچنین از فعالان برتر حوزه مجازی در سطح استان تقدیر خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری اختتامیه این مسابقه در تیر سال‌جاری و با تبیین نقش آذربایجان‌غربی در دفاع مقدس و با توجه به در پیش رو بودن سالروز آزادسازی خرمشهر افزود: استان آذربایجان‌غربی در عملیات آزادسازی خرمشهر نقش بسیار مهمی داشت و پیش‌قراول در این امر بود و برای آزادسازی خرمشهر ۱۰۹ شهید و ۸۰ نفر جانباز تقدیم کشور و انقلاب شد و بیش از ۶۰۰ نفر از رزمندگان آذربایجان‌غربی در آزادسازی خرمشهر حضور داشتند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی گفت: عملیات بیت‌المقدس نطفه عطفی در تاریخ دفاع مقدس از نظر اهمیت، بعد و دستاورد بود.

وحیدی ادامه داد: رزمندگان هیچ‌گاه به راحتی خرمشهر را آزادسازی نکردند، بلکه در طول مسیر ۱۱۰ کیلومتری با چندین موانع روبه‌رو شدند و همه این‌ها را پشت سر گذاشتند و در این عملیات ۱۹ هزار اسیر از رژیم بعث عراق گرفته شد.

وی با یادآوری سرنگون کردن ۳۰ فروند جنگنده دشمن در این عملیات و به غنیمت گرفتن یک بالگرد تصریح کرد: آذربایجان‌غربی کارنامه درخشانی در دفاع مقدس دارد اما در فضای مجازی و نشر ارزش‌های دفاع مقدس دچار عقب‌ماندگی هستیم.

وحیدی عنوان کرد: ابعاد مختلف دفاع مقدس باید برای عموم جامعه تشریح و تبیین شود و ابعاد سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، معنوی، دینی و دپیلماسی از جمله این ابعاد هستند که تبیین این موارد موجب حل بسیاری از مشکلات موجود می‌شود و باعث رفع شبهات خواهد شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی با اشاره به ضرورت توجه به وصیت‌نامه‌های شهدای دفاع مقدس گفت: شهدا در وصیت‌نامه‌هایشان در سه موضوع مشترک بودند که خانواده‌هایشان را به رعایت عفاف و حجاب تأکید، حراست و پاسداری از ولایت و صاحب شدن از انقلاب را یادآوری کرده‌اند.

وحیدی افزود: هم اکنون این سه محور موضوع هجمه به کشورمان شده است و نتوانسته‌ایم در این حوزه‌ها با در نظر گرفتن وصیت‌نامه شهدا تبیین مناسب در افکار عمومی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ اغلب حاضران در سنینی بودند که هیچ اطلاعی از دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت نداشتند و این یک ضعف بزرگ برای ما بود که نتوانسته بودیم، زحماتی که برای این کشور و انقلاب کشیده شده را برای نسل جوان تبیین کنیم.

وحیدی با بیان اینکه با زبان هنر و در فضای مجازی باید فرهنگ دفاع مقدس نشر و منتشر شود، اظهار کرد: در حکمرانی فضای مجازی امروز دچار ضعف هستیم و باید به تقویت این حوزه بپردازیم و از سویی در تراز شناسنامه دفاع مقدس آذربایجان‌غربی نتوانسته‌ایم کار کنیم.

وی با بیان شرایط استان در دوران دفاع مقدس و اینکه آذربایجان‌غربی در سه جبهه داخلی و خارجی درگیر جنگ بود، خاطرنشان کرد: سه هزار کیلومتر از جاده‌های استان یا در دست ضدانقلاب بود یا مین‌گذاری می‌کردند و از امنیت کافی برخوردار نبود.

وحیدی با یادآوری ناامنی شهرها و ایثاگری‌هایی که برای برقراری امنیت پایدار انجام شده، ادامه داد: سه روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی، پادگان مهاباد به دست احزاب ضدانقلاب سقوط کرد و پس از این امر چه بلاهایی که بر سر استان ما نیامد و سال‌ها استان محل جولان اشرار دمکرات و کومله شد.

وی تأکید کرد: دفاع مقدس هنوز هم در این استان ادامه دارد و هنوز هم ما در مقابله با نیروهای ضدانقلاب فعال هستیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی گفت: در سایه خون شهدا امروز یکی از امن‌ترین استان‌های کشور آذربایجان‌غربی است و حتی در صفر مرزی کشور نیز کوچک‌ترین ناامنی را شاهد نیستیم و این از اقتدار نظام جمهوری اسلامی بوده و ضدانقلاب در برابر اقتدار نظام منفعل و مضمحل شده است و بیانات اخیر رئیس اقلیم کردستان و مواضع دولت عراق امیدوارکننده برای رفع کامل ناامنی از مرزهای استان و کشور است.

کد خبر 751668

دیگر خبرها

  • جدیدترین سوژه ایرانی پست اینستاگرامی FIVB
  • کلید درب‌های فضای مجاز‌ی باید اختیار خودمان باشد
  • کلاهبردار میلیاردی در پارس آباد به دام پلیس افتاد
  • در حکمرانی فضای مجازی دچار ضعف هستیم
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • در فضای مجازی باید از ارزش‌های اسلامی دفاع کنیم
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • داغ شدن هشتگ رفح در فضای مجازی
  • حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است
  • خسرو غفوریان کیست؟ / عکس‌هایی که برای ژیلا صادقی داستان شد/ هنوز توماج صالحی ترند است/ هجمه جدید علیه کاظم صدیقی با نام لیلا